مواد لازم


▪ نصف پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده
▪ ۲۲۵ گرم خرمای بدون هسته و خرد شده
▪ کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ یک پیمانه آب جوش
▪ ۲ پیمانه آرد کیک
▪ نصف پیمانه شکر
▪ یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری نمک
▪ نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
▪ ۱۱۵ گرم کره
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری اسانس وانیل




طرز تهیه


۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.
۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.
۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.

 

منبع: آموزش طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی-دریکساز

از این مطلب نیز دیدن نمایید

تامین خرمای صادراتی(صادرات خرما)

 

برای دیدن اطلاعات آگهی به لینک زیر مراجعه نمایید

http://deriksaz.com/agahi.aspx?rgm=0&p_id=12287

 

 


گروه تلگرام,لینک گروه چت تلگرام,گروه دوست دختریابی تلگرام قاشق ,خوری ,مخلوط ,خرمای ,پیمانه ,تلگرام ,گردو دارچینی ,اضافه کنید ,مخلوط کنید ,کنار بگذارید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Geo GTA Nill_daily خانواده سونیک | Sonic Family ام دی کامیکس خدمات تخصصی روانشناسی و مشاوره خريد میز فن خنک کننده لپ تاپ LED تاشو 2019 دانلود رایگان سئو وب پرتال جامع دنیز فان