مواد لازم
▪ نصف پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده
▪ ۲۲۵ گرم خرمای بدون هسته و خرد شده
▪ کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ یک پیمانه آب جوش
▪ ۲ پیمانه آرد کیک
▪ نصف پیمانه شکر
▪ یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چای خوری نمک
▪ نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
▪ ۱۱۵ گرم کره
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
طرز تهیه
۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.
۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.
۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.
منبع: آموزش طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی-دریکساز
از این مطلب نیز دیدن نمایید
تامین خرمای صادراتی(صادرات خرما)
برای دیدن اطلاعات آگهی به لینک زیر مراجعه نمایید
http://deriksaz.com/agahi.aspx?rgm=0&p_id=12287
گروه تلگرام,لینک گروه چت تلگرام,گروه دوست دختریابی تلگرام قاشق ,خوری ,مخلوط ,خرمای ,پیمانه ,تلگرام ,گردو دارچینی ,اضافه کنید ,مخلوط کنید ,کنار بگذارید منبع
درباره این سایت